2019-01-11 06:08:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Túl sok dolgot ne nagyon tervezzen mára

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr áll a horoszkópjának legmagasabb pontján. Ma eredményes lépéseket tehet karrierje ügyében. Ez vonatkozhat bármire, kezdve egy tanfolyamra való jelentkezéstől, beosztásának megvitatásáig feletteseivel.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Nyilas jegyében áll, kellemes fényszögben a Marssal. Nyugodtan megbízhat a párjában, keresse benne a legszebb tulajdonságokat. Valakinek ma éppen az ön tanácsára lesz szüksége.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr kellemetlen fényszögben van a Marssal, ezért, ha teheti ne nagyon vitatkozzon a bankban, sem más pénzügyi intézményben, mert nem biztos, hogy önnek van igaza.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr kellemetlen fényszögben van a Marssal, ezért, ha teheti ne nagyon vitatkozzon a bankban, sem más pénzügyi intézményben, mert nem biztos, hogy önnek van igaza.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars az ön 9. sorsterületéről ragyog. Eredményeket érhet el minden jogi, vagy külföldi üggyel kapcsolatban. Talán túlságosan is vitatkozó kedvű lesz. Kellemetlenségei lehetnek a házassággal szerzett rokonok miatt.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túl sok dolgot ne nagyon tervezzen mára, mert csak kevésnek tud majd a végére járni. Sokkal érzékenyebb lehet, mint általában, ezért töltse a nap nagy részét inkább egyedül, nehogy megbántson valakit haragjában.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tervei megvalósításához nem számíthat támogatókra. Szárnyaló elképzeléseit egyedül kell megoldania. Fogadja bátran a kihívásokat, bízzon a saját képességeiben!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon a harmónia, a szívélyesség, a jóság és a szerelem kapja a főszerepet. Kellemetlen bolygók állnak viszont a kommunikáció területén, vigyázzon, nehogy akaratlanul, a jó szándéka dacára is megbántson valakit.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ez csodálatos napnak ígérkezik, főleg az anyagiak és a szerelmi élete területén. A Jupiter azonban óvatlanná is teheti, nagyon kellene figyelnie a közlekedési szabályok betartására, és a látási viszonyokra.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr együtt áll a Szaturnusszal a Bak jegyében. vigyázzon, nehogy negatív gondolkodásmódja megrendítse önbizalmát. Ma nehezére eshet a kommunikáció, attól fél, hogy kiadja magát, ha elmond valamit.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai bolygóhatás kissé önzővé teheti. Hasznára válik, ha kényezteti testét-lelkét. De akaratát ne akarja mindenáron másokra kényszeríteni, mert azok kellemetlen vitához vezetnének.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne tervezzen túl sok feladatot a mai napra, csak a fontosakat végezze el, de azokat kifogástalanul. Vásárlásra alkalmas az idő, mindenütt megtalálja a legjobb minőséget a legjobb áron. A mai nap is tartogat meglepetéseket. Elsősorban a munkahelyén lehetnek kisebb szakmai viták, amelyek érzékenyen érintik önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: